Ці булочки, багаті на білок і «скупі на глютен», стануть чудовим рішенням у будні дні. Вони дуже легкі у приготуванні, їх можна заморожувати – і в кожній булочці міститься твоя щоденна порція колагену!
Увімкни духовку на 180* з конвекцією. Всип у миску всі інгредієнти, включно з порошком колагену. Потім використовуй ручний блендер, доки не отримаєш гладке тісто. Дай тісту відпочити 5-10 хвилин, поки готуєш деко з папером для випічки. Одна булочка – це одна велика ложка тіста на папері для випічки. Використовуй дві ложки, змочені у воді, для формування порцій. З цього рецепту виходить 6 великих булочок, але можна зробити й меншими за формою, тоді отримаємо більше за кількістю.
Випікай у духовці близько 20-25 хвилин, доки булочки не стануть золотистими. Дай їм повністю охолонути перед розрізанням. Можна їсти відразу і зберігати в закритому пакеті у холодильнику.