БІЛКОВІ БАТОНЧИКИ-МОРКВЯНИЙ ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ

Добова норма Колагену і добова норма…торту! Жартуємо. Але ця форма, як і спосіб приготування, дуже зручні для нашого зайнятого повсякдення. Зручні, та сповнені багатою користю та смаком. Нумо готувати!

Інгредієнти:

Основа морквяного торта:

  • 500 г вівсяного борошна (подрібнені у порошок вівсяні пластівці)
  • 100 г кокосового борошна
  • 6 мірних ложок Колагену Gold
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 1 столова ложка кориці
  • 100 г мигдального або іншого масла
  • 1 чашка кленового сиропу/іншого підсолоджувача
  • 5-6 тертих морквин
  • 100 мл молока на твій вибір

Глазур:

  • 250 г крем-сиру
  • 300 г заварного крему/згущівки
  • 1 чайна ложка ванільної есенції/ваніліну

Приготування:

Почни зі змішування сухих інгредієнтів разом у великій мисці. У невеликій каструльці нагрій мигдальне масло з кленовим сиропом до теплого стану. Збий разом до поєднання. Додай це до сухої суміші разом з тертою морквою та добре перемішай. Повільно додай молоко, поки тісто не стане густим, але гладким. Виклади суміш у форму, розміром приблизно 30 x 20, покриту папером для випічки, і притисни у формі. Охолоджуй у морозильнику принаймні одну годину для застигання.

Збий інгредієнти для глазурі разом, поки консистенція не стане густою, і охолоджуй, поки база морквяного торта застигає в морозильнику протягом години. Потім вилий глазур на базу морквяного торта і знову постав у морозильник, приблизно дві години перед тим, як розрізати на батончики.

Зберігай у морозильнику і насолоджуйся, коли захочеться чогось солоденького. Перед вживанням залиш батончик приблизно на 10 хвилин, тоді глазур трохи розм’якне.