Добова норма Колагену і добова норма…торту! Жартуємо. Але ця форма, як і спосіб приготування, дуже зручні для нашого зайнятого повсякдення. Зручні, та сповнені багатою користю та смаком. Нумо готувати!
Основа морквяного торта:
Глазур:
Почни зі змішування сухих інгредієнтів разом у великій мисці. У невеликій каструльці нагрій мигдальне масло з кленовим сиропом до теплого стану. Збий разом до поєднання. Додай це до сухої суміші разом з тертою морквою та добре перемішай. Повільно додай молоко, поки тісто не стане густим, але гладким. Виклади суміш у форму, розміром приблизно 30 x 20, покриту папером для випічки, і притисни у формі. Охолоджуй у морозильнику принаймні одну годину для застигання.
Збий інгредієнти для глазурі разом, поки консистенція не стане густою, і охолоджуй, поки база морквяного торта застигає в морозильнику протягом години. Потім вилий глазур на базу морквяного торта і знову постав у морозильник, приблизно дві години перед тим, як розрізати на батончики.
Зберігай у морозильнику і насолоджуйся, коли захочеться чогось солоденького. Перед вживанням залиш батончик приблизно на 10 хвилин, тоді глазур трохи розм’якне.