Смачний Здоровий Перекус

Морозиво-Слайс з Вітаміном D

Комбінація смаку і користі завдяки додаванню ексклюзивного Колагену Імунітет, який містить морський колаген, вітамін D, вітамін C, ехінацею та чорну смородину. Комбінація темного шоколаду та ягід – те, що точно варто спробувати! Кремовий та одночасно приємно насичений – ми довго працювали, щоб цей рецепт мав саме такий «фініш».

Інгредієнти:

Основа:

  • 200 г волоських горіхів
  • 3 столові ложки порошку какао
  • 1 столова ложка кокосового борошна
  • 8 великих фініків
  • cіль

Імунно-полунична начинка:

  • 2-3 столові ложки кеш’ю масла
  • 5 столових ложок Immune Plus
  • 6 заморожених полуниць
  • 2 ст. л. розтопленого кокосового масла
  • 300 г кокосового крему
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 50 мл кленового сиропу

Шоколадне покриття:

  • 2 столові ложки сирого какао-порошку
  • 1 столова ложка кленового сиропу
  • 4 столові ложки кокосового крему повної жирності
  • 4 столові ложки кокосового масла
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту

Приготування:

  1. Підготуй форму для торта розміром 15-20 см, виклавши дно пергаментним папером (або використовуйте силіконову форму).
  2. Помісти всі інгредієнти для основи, крім фініків, у кухонний комбайн. Змішуй, допоки не отримаєш консистенцію з дрібних крихт. Потім додай фініки та продовжу змішувати, доки маса не почне збиратися в грудки. За необхідності додай більше фініків, щоб досягти липкої маси. Рівномірно розподіли основу по формі на пергаментному папері, не надто притискай. Основа повинна триматися, але не бути занадто щільною.
  3. Для полуничної та імунної начинки, обережно розтопи кокосове масло в каструлі. Після розтоплення зніми з вогню та дочекайся охолодження.
  4. Тим часом змішай в блендері кеш’ю масло, полуниці, кокосовий крем, лимонний сік, кленовий сироп та 5 столових ложок Immune Plus до однорідності. Не вимикаючи блендер, поступово додавай розтоплене кокосове масло до суміші та продовжуй змішувати протягом 1 хвилини. Потім вилийте суміш на дно форми для торта та постав у морозильник на 1 годину.
    Після 1 години:
  5. Для шоколадного покриття, обережно розтопи кокосове масло в каструлі. Потім додай какао-порошок, кленовий сироп, кокосовий крем та ваніль. Збий разом до однорідності. Вилий суміш на торт та поверни його назад у морозильник. Щоб уникнути утворення інею на шоколадному покритті, вийми торт приблизно через 1-2 години. Ним можна насолоджуватися як тільки покриття застигне.
    Торт можна зберігати в холодильнику або морозильнику. У герметичному контейнері в холодильнику він зберігатиметься до 5 днів, у морозильнику — кілька місяців. Не залишай торт поза холодильником без споживання, оскільки він швидко розм’якне.