Що може бути краще за аромат Різдва? Нам подобається створювати теплі напої, які підтримують святковий дух і одночасно організм, за допомогою Колагену. Колаген може і не бути першим, з чим ми асоціюємо Різдво та солодкий смак, та завдяки рецептам ми легко це виправимо! Цей рецепт поєднує в собі і святковий дух, і твою щоденну добавку колагену: 2-в-1. Насолоджуйся ним ввечері, коли зможеш відпочити, розслабитись і планувати свої святкові заходи.
Вилий яблучний сік, сік журавлини та Колаген у каструлю. Добре перемішай, поки не зникнуть більшість грудок. Не хвилюйся про залишкові грудки, вони розчиняться при нагріванні. Додай палички кориці, гвоздику, родзинки, шматочки імбиру та мигдаль.
Нагрівай на середньому вогні до кипіння, потім зроби вогонь слабшим. Залиш на ≈10 хвилин. Вилий у склянку та насолоджуйся.