ВИШУКАНИЙ ШОВКОВИСТИЙ СМАК

ТАРТ З ТЕМНИМ ШОКОЛАДОМ ТА КОЛАГЕНОМ

Цей шовковий тарт з темним шоколадом стане твоїм новим улюбленцем, бо нашим вже став! Він має легко хрустку скоринку з кремовою шоколадною начинкою, яка тане в роті. З якісними інгредієнтами, такими як мигдальне борошно, кокосове молоко, темний шоколад і, звісно, Колаген. Він потребує лише 20-30 хвилин твоєї уваги, але, ймовірно, ще менше часу піде на насолоду ним!

Інгредієнти:

Корж:

  • 2 мірні ложки Колагену Gold
  • 200 г мигдального борошна
  • 50 г какао-порошку
  • ≈70 г кокосової олії або розтопленого масла
  • 2 ст. ложки коричневого цукру
  • щіпка гімалайської солі

Начинка:

  • 2 мірні ложки Колагену Gold
  • 400 г жирного кокосового молока (зауваж: знежирене“low fat” кокосове молоко не підходить для цього рецепту)
  • 50 г темного шоколаду
  • 1 ст. ложка кленового сиропу
  • 1 ч. ложка ванільного екстракту (за бажанням)
  • щіпка гімалайської солі

Приготування:

Корж:

Розігрій духовку до 175*

Почни з основи. Змішай всі сухі інгредієнти разом, включно з Колагеном. Добре перемішай сухі інгредієнти перед тим, як додати кокосове масло. Змішай, щоб утворилася крихка текстура.

Використовуй форму для мафінів. Добре змащуй її або поклади маленькі шматочки пергаментного паперу на дно, щоб легше було виймати тарталетки. Додай суміш у формочки для мафінів. Повинна бути лише основа, приблизно 1/2 см на формочку буде достатньо. Притисни суміш, щоб трохи ущільнити її.

Випікай у духовці близько 10 хвилин. Можеш вийняти форму через 8 хвилин, трохи притиснути суміш, а потім знову поставити в духовку ще на 2 хвилини. Але це не обов’язково.

Начинка:

Перед нагріванням кокосового молока важливо добре змішати Колаген з молоком. Додай кокосове молоко та Колаген до блендера, добре змішай і вилий суміш у каструлю. Грій до моменту, коли воно майже закипить, не доводячи до кипіння. Тепер зніми з вогню суміш кокосового молока та колагену, додай дрібно нарізаний темний шоколад і трохи кленового сиропу. Одразу ж додай у каструлю з кокосовим молоком і добре перемішай, поки весь шоколад не розтане.

Тепер вилий шоколадну начинку у формочки для мафінів поверх випеченого коржа. Після того, як заповниш усі формочки, дай тарталеткам постояти в холодильнику якийсь час, щоб вони застигли. Також можеш поставити їх у морозильник, і вони мають бути готові до вживання приблизно через 30 хвилин.