Тришарово-колагенове смачне крем-морозиво? Ми щойно це зробили, і все, що можемо сказати, це те, що це неймовірно смачна версія морозива без «відчуття провини», коли захочеться чогось солодкого. Ми використали три наші улюблені суміші колагену в цьому літньому рецепті, та ти можеш використати будь-яку на свій смак. Уяви, що насолоджуєшся шоколадним, ванільним та полуничним морозивом, яке справді пеститиме твої смакові рецептори. Поєднуймо смак, здоров’я та задоволення
Для шоколадного шару:
Для шару ванільного морозива:
Для шару полуничного кокосового морозива:
Маємо наступний план: Нижній шар – це шоколадний фадж, натурально-солодкий завдяки фінікам та горіхово-смачний завдяки мигдальному борошну. Середній шар – кремове ванільне морозиво, а верхній – свіжий смак полуниці та кокоса. І що найкраще – користь, завдяки якісному колагену.
У комбайні змішай фініки, мигдальне борошно, какао-порошок, кокосове масло та Колаген Gold, поки не утвориться липка маса. Це буде основний шар. Притисни шоколадну суміш фаджу на дно форми розміром близько 20×30 см та рівномірно розподіли по формі. Постав форму в морозилку, щоб суміш застигла, поки готуєш інші шари.
Далі, змішай у комбайні заморожені банани, ванільний порошок та Колаген C+ до гладкості та кремовості. Це буде середній шар. Вийми форму з морозилки та вилий ванільне морозиво поверх шоколадного фаджу. Розгладь поверхню зворотною стороною ложки та знову постав форму в морозилку.
Очисть комбайн, потім змішай заморожені полуниці, кокосове молоко, ванільний порошок та Колаген Beauty Remedy, поки не отримаєш однорідну масу. Це буде верхній шар. Знову вийми форму з морозилки та вилий полуничне морозиво поверх ванільного шару. Знову постав форму в морозилку і залиш там, поки маса повністю не заморозиться. Не забувай додавати палички для морозива.