Ми за різноманітність, і на кухні – також! Впевнені, з таким бататом і його комбінацією ти ще не знайома. Прикрасьмо твою добову норму Колагену разом та розтягнімо її на тривалу насолоду смачним печивом.
Випікай батат в духовці, доки він повністю не стане м’яким. Розігрій духовку на 200* і загорни батат у фольгу. Періодично перевіряй, щоб він був м’яким усюди. Як тільки буде готовий, очисти батат та розімни його до стану пюре. Тобі знадобиться приблизно 250 мл пюре для печива.
Змішай вівсянку та корицю, потім перемішай. Додай пюре батата та мед, добре перемішай. Введи порошок колагену та знову перемішай, доки все ретельно не змішається. Наприкінці додай шматочки шоколаду – міряй серцем, скільки хочеться. ☺
Формуй печиво руками. Використовуй столову ложку, щоб набрати частину суміші, формуючи пласке печиво товщиною приблизно 1 см. Виклади на папір для випічки.
Випікай у духовці при 175* близько 10 хвилин, доки воно легко не підзолотиться. Охолоди на решітці та насолоджуйся!