Ти віддаєш перевагу мінімальним зусиллям на кухні вранці, або шукаєш смачний та здоровий перекус, доступний завжди, – тоді це той самий рецепт-помічник. Підготуй свій сніданок завчасно, заощаджуючи час, і забезпеч себе поживним та смачними ласощами з самого ранку.
Вівсянка, ванільний порошок, кориця і щіпка солі змішуються разом у великій мисці.
Додай мигдальне молоко, воду та підсолоджувач за смаком до суміші та добре перемішай, щоб все рівномірно розподілилося. Потім змішай у суміші колагеновий порошок та перемішай, поки він не розчиниться.
Вилий 3/4 суміші у вогневитривалу форму. Потім акуратно вилий половину чорниць зверху. Якщо використовуєш заморожені чорниці, не розморожуй їх попередньо. Знову вилий решту тіста поверх чорниць, а потім решту чорниць зверху. Накрий форму і постав у холодильник. Якщо робиш це вранці, можна випікати так весь день.
Для випікання, встанови духовку на 160* з конвекцією. Випікай у духовці близько 30-35 хвилин.