ЗАПЕЧЕНІ КОЛАГЕНОВІ ПЛАСТІВЦІ З ЧОРНИЦЕЮ

Ти віддаєш перевагу мінімальним зусиллям на кухні вранці, або шукаєш смачний та здоровий перекус, доступний завжди, – тоді це той самий рецепт-помічник. Підготуй свій сніданок завчасно, заощаджуючи час, і забезпеч себе поживним та смачними ласощами з самого ранку.

Інгредієнти:

  • 500 г вівсянки
  • 300 мл мигдального або іншого молока
  • 150 мл води
  • 1 чайна ложка ванільного порошку
  • 1/2 чайної ложки кориці
  • 1 щіпка солі
  • 400 г чорниць (заморожені або свіжі)
  • 8 мірних ложок Колагену Clean Protein
  • Сироп агави/кленовий сироп або інший підсолоджувач за смаком

Приготування:

Вівсянка, ванільний порошок, кориця і щіпка солі змішуються разом у великій мисці.

Додай мигдальне молоко, воду та підсолоджувач за смаком до суміші та добре перемішай, щоб все рівномірно розподілилося. Потім змішай у суміші колагеновий порошок та перемішай, поки він не розчиниться.

Вилий 3/4 суміші у вогневитривалу форму. Потім акуратно вилий половину чорниць зверху. Якщо використовуєш заморожені чорниці, не розморожуй їх попередньо. Знову вилий решту тіста поверх чорниць, а потім решту чорниць зверху. Накрий форму і постав у холодильник. Якщо робиш це вранці, можна випікати так весь день.

Для випікання, встанови духовку на 160* з конвекцією. Випікай у духовці близько 30-35 хвилин.